Policolor, sponsor Art Safari Bucharest 2015, singurul târg de artă internațională din România

Policolor s-a alăturat anul acesta Art Safari Bucharest unul dintre cele mai complexe proiecte din domeniul artei contemporane din România și singurul târg de artă internațională de la noi.

În calitate de sponsor al evenimentului, Policolor a pus la dispoziția organizatorilor o tonă și jumătate de vopsea pentru a tansforma Ciclop, clădirea monument din centrul Bucureștiului într-un spațiu propice oprganizării târgului de lucrări de artă contemporană.

Ediția 2015 a târgului Art Safari a fost organizată în incinta Ciclop, prima parcare supraetajată din București, ridicată în prima jumătate a secolului trecut care impresionează și astăzi prin valoarea ei arhitecturală. Organizatorii au spus că expunerea lucrărilor de artă în Ciclop va reprezenta o intervenție creativă asupra spațiului neconvențional.

Proiectul a reunit peste 300 de artiști din portofoliul a 50 de galerii de artă românești și internaționale precum și a 10 muzee din afara Bucureștiului, accentul fiind pus în principal pe arta contemporană.