Cum să-ți renovezi casa într-un timp scurt și cu bani puțini

Cum să-ți renovezi casa într-un timp scurt și cu bani puțini Cum să-ți renovezi casa într-un timp scurt și cu bani puțini

Va gândiți să vă renovați casa? Nu uitați să luați în calcul și costurile viitoare.

Dacă folosiți o vopsea de bună calitate, renovarea casei o puteți face chiar dumneavoastră. Acest lucru este posibil datorită faptului că noile tehnologii de preparare a vopselei permit aplicarea succesivă a mai multor straturi, fără riscul că pereții să capete un aspect neplacut.

Nu va mai fi astfel nevoie să cheltuiți timp și bani îndepartand straturile vechi de vopsea. Trebuie doar să alegeți din miile de nunațe folosind cartelele de culori de la Policolor și casa va arăta ca nouă. Pentru cei ce-și doresc casa în alb, Policolor a lansat cartela “MAGIA ALBULUI”, singura colecție de 8 nuanțe de alb.

Nu trebuie decat să vă mutați mobila în mijlocul camerei, să o acoperiți cu o folie de protecție și aplicați 1-2 straturi de vopsea lavabilă. Al doilea strat va fi aplicat numai după uscarea completă a primului.

Și nu uitați! Nu aplicați vopseaua lavabilă peste humă sau var. În acest caz pereții trebuie curățați cu șpaclul, spalați și apoi amorsați.

SPOR la lucru!