Culori la moda

Culoarea anului 2017 este o nuanță vie și caldă numită „Greenery” (verde crud), o combinație între verde și galben, a anuntat Institutul Pantone.

O nuanță care împrospătează și revitalizează, Verdele crud este un simbol al noilor începuturi.

Verdele crud este un amestec de verde și galben, plin de vervă, care evocă primele zile de primavară când natura reînvie și se reînnoiește. Reprezentativ pentru înfrunzire și vegetație luxuriantă, calitățile revigorante ale Verdelui crud ne transmit să inspirăm adânc, să ne oxigenăm și revigorăm.

Verdele este culoarea neutră a naturii. Cu cât mai adânciți sunt oamenii în viața modernă, cu atât mai puternică este dorința lor de a se cufunda în frumusețea fizică și unitatea intrinsecă a naturii. Această dorință este vizibilă în viața de zi cu zi prin planificarea urbană, arhitectura, stilul de viață și de design în general. A tot prezentă la preiferie, culoare verde este acum adusă în prim plan - o nuanță omniprezentă în mediul citadin.

O nuanță care promovează viața, verdele este de asemenea emblematic pentru exercitarea pasiunilor personale și pentru vitalitate.

Care este culoarea anului 2017 din paleta Policolor?

Verdele crud al anului 2017 il gasiti in cartela Policolor pentru interior/exterior sub codul 152B04 cu denumirea Jumpin Jeese. Spor la colorat!

Culoarea anului 2017 - 152B04 Jumpin Jesse