Initiative

Promotia "Trafalesti cu Spor, castigi usor"

pdf fileRegulamentul promotiei "Trafalesti cu Spor, castigi usor" (15 iunie 2011 - 20 august 2011)

Promotia Policolor - martie 2010

pdf fileRegulamentul promotiei Policolor (1 martie 2010 - 2 aprilie 2010)

Promotia "Spor la Chef!"

pdf fileRegulamentul promotiei "Spor la Chef" (7 octombrie 2009 - 23 noiembrie 2009)

Promotia "Policolor te trimite in vacanta!"

pdf fileRegulamentul promotiei "Policolor te trimite in vacanta" (10 iunie 2009 - 10 august 2009)

Policolor in sprijinul copiilor si familiilor aflate in nevoie
27 iunie 2008

In data de 27 iunie a avut loc la Constanta inaugurarea primului Centru Regional de Servicii si Resurse pentru Copii si Familii din Sud Estul tarii realizat in intregime din donatii si sponsorizari.

Pentru Policolor a fost o onoare sa se alature organizatiei HOLT Romania pentru finalizarea acestui proiect. Sponsorizarea Policolor a constat in materialele pentru finisarea exterioara a noii cladiri unde isi vor gasi linistea cei aflati in nevoie.

initiative1

 Promotia “SPOR LA PREGATIRILE DE PASTE”
31 martie - 27 aprilie 2008

Policolor contiuna seria surprizelor pe care v-a promis-o inca de la inceputul acestui an.

Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra si pentru a va usura curatenia de primavara, Policolor desfasoara o noua promotie.

La fiecare galeata de SPOR interior / exterior de 8,5L/15L, SPOR baie si bucatarie de 8,5L, SPOR in culori parfumat de 8,5L, precum si IRIS interior / exterior de 10L, Policolor va face cadou Amorsa de perete.

Astfel, veti avea garantia unei zugraveli de calitate si de durata, iar casa va fi pregatita de de sarbatoare.

Pentru mai multe detalii despre aceasta promotie, urmariti in magazine posterul de Paste.

Va uram sa aveti SPOR la pregatirile de Paste si sarbatori fericite!

Regulament promotie Policolor 2008 "SPORLA PREGATIRILE DE PASTE"

Promotia pentru magazine - “1 AN CU SPOR, DE LA POLICOLOR”
1 februarie - 31 octombrie 2008

Policolor a demarat in data de 1 februarie promotia pentru magazine “1 AN CU SPOR, DE LA POLICOLOR”.

Promotia se va desfasura in perioada 1 februarie – 31 octombrie si se adreseaza tuturor angajatilor de la magazinele care achizitioneaza produse decorative Policolor de la distribuitorii nostri autorizati sau de la punctele secundare de lucru.

La aceasta campanie participa vopsele lavabile de interior si exterior, emailuri, produse pentru protectia lemnului la interior si exterior, lacuri pentru parchet, lacuri pentru piatra, grunduri, diluanti decapanti etc. Mai multe informatii privind desfasurarea acestei campanii puteti afla de la reprezentantii nostri, iar mecanismul de functionare il puteti afla din Regulamentul Promotiei.

Va uram succes si vanzari cu „SPOR”!

Regulament promotie Policolor 2008 "1 AN CU SPOR, DE LA POLICOLOR"

Promotia "Premii cu galeata"
23 iulie - 28 octombrie 2007

Policolor desfasoara in perioada iulie - octombrie campania "Premii cu Galeata", in timpul careia clientii Policolor pot castiga mii de premii. La aceasta promotie - concurs participa toate produsele decorative enumerate in Regulamentul Oficial al promotiei.

Saptamanal puteti castiga 1 MOTOSCUTER si 4 BICICLETE. Marea tragere la sorti va avea loc pe data de 31 Octombrie 2007 si va aduce unui Participant un SUV Honda CR-V. Premiile instant se gasesc in ambalajele de vopsea lavabila SPOR 15 L (pentru interior si exterior), etichetate pe capac. Acestea constau in telefoane mobile, cartele SIM Prepay, sepci, brichete, pixuri, tricouri etc.

Regulament promotie Policolor 2007 "Premii cu galeata"

Policolor - Partener al Politiei Rutiere in programul
"STOP accidentelor - Viata are prioritate!"

Ca in fiecare an, Policolor vine si in 2007 in sprijinul populatiei prin implicarea in diferite proiecte de responsabilitate sociala. Unul dintre acestea este parteneriatul cu Politia Romana - Directia Politiei Rutiere in programul STOP ACCIDENTELOR ! VIATA ARE PRIORITATE !

Din datele centralizate în evidenta accidentelor de circulatie (E.A.C.) rezulta ca în perioada 01.01-25.06.2007, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2006 numarul accidentelor de circulatie grave a crescut de la 2597 la 2865 (+268), al persoanelor decedate de la 940 la 965 (+25), iar al persoanelor ranite grav de la 2089 la 2324 (+235).

Din aceste accidente, 31% sunt datorate traversarii neregulamentare a pietonilor si 9% neacordarii prioritatii pietonilor.

De aceea, in acest program comun desfasurat de Policolor si Politia Romana, pe parcursul anului 2007 s-au marcat 200 de treceri de pietoni in Bucuresti si tara cu vopsea speciala pentru marcare rutiera oferita gratuit de Policolor.  De asemenea, Policolor a oferit in aceasta campanie asistenta tehnica la aplicare.

S-au marcat la nivelul fiecarui municipiu resedinta de judet treceri de pietoni, în zona unor scoli, parcuri, locuri aglomerate

 Lista trecerilor de pietoni marcate cu vopsea de marcare rutiera de la Policolor

CAUZE GENERATOARE DE ACCIDENTE:

accidente

 

zebra zebra2

 

 

Deko Professional sponsorizeaza Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Craciunul reprezinta o sarbatoare in care toti incercam sa fim mai buni si dorim sa venim in ajutorul celor de langa noi mai mult ca oricand.

De aceea DEKO Professional, divizie a Policolor S.A., a hotarat sa continue seria de sponsorizari si astfel sa aduca o bucurie celor aflati in nevoie. Ca urmare, acum, in ajun de sarbatori, DEKO Professional va sprijini Sectia Oncologie a Spitalului Municipal din Bucuresti efectuand o serie de lucrari de compartimentare si amenajari interioare in cadrul acesteia.

Speram ca initiativa Policolor sa fie urmata si de alte societati si impreuna sa putem aduce o raza de lumina in viata celor care au nevoie de noi.

Traseele montane din masivul Ciucas
marcate cu vopsea Policolor

In aceasta perioada Policolor i-a sprijinit pe iubitorii naturii, raspunzand cu mare drag unei cereri de sponsorizare. Astfel, cu ajutorul Policolor au inceput a fi reabilitate un numar de patru trasee montane din masivul Ciucas. Cu aceasta ocazie Policolor a cules o serie de informatii care sa ii ajute pe iubitorii de drumetii la munte sa aleaga cel mai bun traseu care sa li se potriveasca.

Astfel, se poate alege din traseele:
Poiana Stanei (960m) - Valea Stanei - Cheile Väii Stanei - Curmatura Stanei (1435m) - Saua Chirusca (1567m)- Cabana Ciucas (1595m) - timp necesar: 4 - 4.5 ore.
Poiana Stanei (960m) - Valea Paraului Alb - Cheile Paraului Alb - "La Rascruce" (1805m) - timp necesar: 3 ore.
Cabana Ciucas (1595m) - Saua Ciucas (1525m) - Saua Chirusca (1567m)- Curmatura Stânei (1435m) - Culmea Väii Stânei - Pasul Boncuta (1078m) - timp necesar: 5 - 5.5 ore.
Pentru cei care n-au mai mers de ceva vreme pe munte, dar care doresc sa se bucure de natura le recomandam traseul: Statiunea Cheia (900m) - Piscul Turistilor - Culmea Buzaianu - Culmea Cazaturii - Poiana Stanei (960m)
Acesta poate fi parcurs de toti: cu mic cu mare si nu necesita un efort deosebit. Traseul este marcat cu banda albastra si dureaza aproximativ 3 ore de mers lejer. Pe parcursul acestui traseu se pot admira peisaje deosebite, iar pe timp de vara se pot culege fragi gustosi care te imbie sa-i culegi.

Policolor sprijina mediul cultural romanesc

Policolor a sprijinit in aceasta vara revista Arhitectura in realizarea amenajarii galeriei de la etajul trei al Teatrului National Bucuresti. A fost astfel reabilitata o suprafata de peste 1000 de metri patrati de spatiu expozitional. Scopul comun al Policolor si al revistei Arhitectura a fost acela de a oferi un spatiu dintre cele mai bune pentru viitoare manifestari culturale chiar in centrul Bucurestiului, lucru care este posibil din aceasta toamna. Policolor va continua aceeasi politica de implicare in viata socio-culturala a cetatenilor si speram ca noua galerie sa fie un beneficiu real in mediul cultural romanesc si nu numai.

Policolor si Ioana Nemes
impreuna la Galeriile Orizont

Policolor continua campaniile sale de promovare a vietii culturale din Romania. Astfel, in perioada 08-21.02.2006 Policolor a venit in sprijinul artistei Ioana Nemes si a curatorului Simona Nastac pentru a asigura succesul proiectului Temporary Studio: "Monthly Evaluations". Acest proiect a fost gazduit de Galeriile Orizont si a descris prin text si culoare relatia complexa dintre artista si realitatea inconjuratoare. In zilele de miercuri 8, luni 13 si joi 16 februarie 2006, Ioana Nemes ne-a dezvaluit evaluarile sale referitoare la timpul propriu, combinand in fiecare dintre cele trei zile texte si culori care sa defineasca starile prezentate. In acest sens, pasajele provenind din jurnalul sau ori cele semnate Virginia Woolf au avut ca fundal culori definitorii precum roz pal, verde crud si violet."

Spor la Sport!

Primul teren de sport din cadrul programului Spor la Sport amenajat de catre S.C. POLICOLOR S.A. a fost dat in folosinta la 1 Iunie in Parcul Tineretului intrarea dinspre Sincai. Acest program consta in alocarea unor procente din vanzarile vopselei Spor pentru renovarea si reamenajarea unor terenuri de sport in aer liber cu acces gratuit, in toata tara. Sportivii care s-au alaturat si sustin in mod gratuit acest program sunt Marian Oprea, Razvan Florea, Paul Helcioiu si Camelia Potec.

La eveniment au fost prezenti, alaturi de Ivan Sokolov, Director General al Policolor S.A., numeroase personalitati ale vietii sportive si politice printre care Dan Sabau, Presedintele Comisiei de Sport din Senatul Romaniei, Mihai Leu, Director General in Agentia Nationala pentru Sport, precum si numerosi alti reprezentanti ai federatiilor sportive, ai Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si jurnalisti. De asemenea, au participat cate doua clase de copii de la solile 79 si Scoala de Sud care s-au intrecut la baschet, tenis cu piciorul si concurs de role.

Programul "Spor la Sport!" va continua in Bucuresti iar in paralel, in alte orase din tara unde se vor reamenaja locuri de practicare a sportului.

"Profesionistii de maine"
Program educativ pentru Scolile de Arte si Meserii
Initiat de Policolor

Policolor lanseaza un program educativ pe termen lung pentru elevii din Scolile de Arte si Meserii, "Profesionistii de maine". Ideea programului este strans legata de planurile de dezvoltare a Policolor, care si-a extins aria de interes de la productia si livrarea de lacuri si vopsele catre livrarea de solutii pentru constructii. Rezultatul acestei noi strategii de abordare a pietei de constructii este lansarea gamei DEKO Professional, iar programul educativ o necesitate deoarece produsele performante necesita mana de lucru calificata.

Obiectivele programului:

  • Stimularea dorintei de a deveni buni profesionisti
  • Imbogatirea nivelului de cunostinte al elevilor (teorie si practica)
  • Sa ofere elevilor oportunitatea de a fi la curent cu materialele si tehnicile moderne de aplicare astfel incat sa poata raspunde cat mai bine cererilor viitorilor clienti

Structura programului are in vedere atat o parte de instruire teoretica cat si una practica. Instruirea teoretica, proiectata atat pentru profesori si maistri cat si pentru elevi, include pe langa prezentarea produselor si sistemelor DEKO Professional si seminarii despre cele mai noi tipuri de produse si tehnologii moderne de aplicare ale acestora. Instruirea practica pentru elevi se bazeaza pe integrarea produselor Deko Professional in programul oficial de pregatire (produse oferite pentru orele de pregatire practica, predarea metodelor celor mai moderne de aplicare etc), demonstratii facute de specialistii Policolor in aplicarea diverselor sisteme, practica in Policolor etc. Vor exista si programe de stimulare pentru elevi si scoli (concursuri finalizate cu premii pentru elevii/scolile castigatoare).

Programul, prezentat pe 1 iunie 2005 la liceul Anghel Saligny din Bucuresti, in fata a 15 profesori de specialitate si directori de la Scolile de Arte si Meserii din Bucuresti si a d-nei GABRIELA LICHIARDOPOL - Inspector de specialitate la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, s-a bucurat de un real interes.

Policolor face demersuri pentru a obtine sustinerea Ministerului Educatiei si Cercetarii pentru dezvoltarea si extinderea acestui program, care debuteaza in Septembrie, odata cu deschiderea noului an scolar.

Promotia "Spor la castig!"


Regulament promotie Policolor 2007 "SPOR LA CASTIG!"