Misiunea Policolor

MISIUNE POLICOLOR

Policolor - Orgachim este leader-ul regional in zona Sud-Est Europeana in domeniul vopselelor si lacurilor, orientat spre piata si bazat pe tehnologie. Obiectivul nostru principal este cresterea continua a valorii Grupului pentru actionari si pentru comunitate.

ROLUL NOSTRU PE PIATA

Producem materiale intermediare si produse finite din categoria lacurilor si vopselelor, bazandu-ne pe retete proprii sau in licenta si pe experienta acumulata in cei peste 50 de ani de experienta, activand atat pe piata bunurilor de larg consum, cat si in cea industriala. Portofoliul de servicii include sustinerea partenerilor si asistenta tehnica pentru toti clientii companiei.

SATISFACEREA CERINTELOR CLIENTILOR NOSTRI

Incercam sa fim tot mai aproape de cerintele clientilor nostri. Principalul nostru obiectiv este acela de a atinge un inalt nivel de satisfactie si loialitate din partea clientilor nostri bazandu-ne pe o calitate inalta a produselor si servicilor noastre.

EFICIENTA SI FLEXIBILITATE

Ne mentinem competitivitatea prin eficienta si flexibilitatea productiei pe care o adaptam cerintelor pietei si prin introducerea de produse noi. Pentru noi controlul si reducerea costurilor este o preocupare continua.Proiectarea atenta a flucxurilor de numerar si a investitiilor necesare optimizeaza activitatea de finantare. Alocarea rationala a produselor intre cele doua fabrici Policolor si Orgachim, coordonarea activitatilor de aprovizionare, dezvoltarea de produse noi, marketingul si vanzarile sunt alte mijloace de crestere a eficientei.

MANAGEMENT SI ANGAJATI

Metodele noastre de lucru si stilul de conducere se bazeaza pe cooperare si incredere. Aplicam metode moderne de management sustinute de introducerea unui sistem informatic integrat. Credem in valoarea angajatilor nostri si promovam dorinta si abilitatea lor de a gandi si actiona in interesul societatii. Suntem atenti la motivatie si recompensam in functie de rezultate.

PROTECTIA MEDIULUI

In tot ceea ce facem respectam mediul natural, sanatatea clientilor, a angajatilor si a locuitorilor din vecinatatea noastra. Dezvoltarea produselor si intreaga noastra activitate tine seama de cerintele ecologice la nivelul Uniunii Europene.

COMUNICARE CORPORATIVA

Ne vom tine actionarii, angajatii, partenerii de afaceri, media si populatia in general la current cu obiectivele, activitatea si rezultatele noastre in mod regulat. Dorim transparenta si ne vom indeplini obligatiile de informare corecta cerute oricarei societati cotate la bursa.