Policolor Mobile App

Cine spune că pentru a alege o combinație de culori potrivită redecorării locuinței trebuie să fii un designer cu experiență?

Acum, cu un telefon inteligent și o singură atingere, interacționați direct cu mii de culori, folosind app mobilă POLICOLOR, un asistent de design unic în Romania. Totul este atât de ușor pentru că:

  • Vă inspirăm în alegere, oferindu-vă cartele cu mii de culori din colecțiile POLICOLOR.
  • Vă ajutam să identificați culorile și armoniile cromatice preferate.
  • Dacă fotografiați o camera, veți putea vedea culorile aplicate pe suprafețele propuse redecorării. Aplicația folosește o tehnologie de ultimă oră pentru a picta în jurul obiectelor, conservând umbrele și luminozitatea pentru a reproduce cât mai realist vopseaua. Astfel vă veți putea decide mai ușor în privința culorilor înainte de a le cumpăra.
  • Vă sprijinim în distribuirea informațiilor legate de proiectul propus în spațiul virtual (Email, Facebook, Twitter) pentru a vă ușura comunicarea
  • Vă oferim suport în realizarea unor colecții cromatice personale, unice, organizate pe proiecte home&deco
  • De îndată ce v-ați decis, vă indicăm cele mai apropiate magazine care dispun de centre de colorare POLICOLOR și vă ghidăm până la acestea în vederea achiziționării culorilor dorite.

Policolor Mobile App

Împreună cu POLICOLOR veți regăsi culorile care vă descriu cel mai bine și care vă evidențiază personalitatea. În lumea ta, tu stăpanești culoarea!

Aplicația functioneaza pe majoritatea* telefoanelor inteligente sau tabletelor care utilizeaza platformele Android sau iOS si și este disponibilă gratuit în Google Play si in iTunes.

Puteți începe proiectul chiar acum!*

www.policolor.ro/app

Policolor Mobile App

Pentru informații suplimentare consultați manualul aplicației sau sunați la numărul 0743 271 204 (Doru Bica).

* În cazul în care echipamentul folosit nu este 100 % compatibil cu versiunea Android a aplicației și Google Play nu vă permite să o accesați, puteți să o descărcați de pe website-ul nostru. În acest caz, ne cerem scuze pentru eventualele erori apărute, aplicația este încă la început, vom remedia fiecare eroare apărută, cu condiția ca această eroare să fie raportată.