Policolor-Orgachim

Cu peste 50 de ani de experienta Policolor este in prezent cel mai mare producator de lacuri, vopsele si rasini din Romania. Principalele segmente acoperite de Policolor sunt vopsele decorative, pentru retus auto, auto OEM, industriale si pentru lemn.

In august 1998 Policolor a achizitionat 51% din actiunile producatorului de vopsele, rasini si anhidrida ftalica - Orgachim JSC, Bulgaria. Orgachim JSC a fost infiintata in 1901 si detine o pozitie dominanta pe piata vopselelor din Bulgaria. Anhidrida ftalica este exportata in principal in tarile europene in special in Turcia si Grecia.

Incepand din 1998 s-a inregistrat o schimbare vizibila si continua in strategia de marketing si vanzari a Grupului. Un accent deosebit este acordat dezvoltarii si sustinerii marcilor locale. Mercantizarea si canalele de distributie reprezinta domeniile principale de interes pentru Grup.

La nivel operational activitatea grupului este directionata in principal catre cresterea eficientei productiei, cresterea calitatii produselor si reducerea costurilor cu investitii in echipamente noi.

Strategia Grupului este aceea de a deveni leaderul pietei vopselelor si rasinilor din sud-estul Europei prin obtinerea unei pozitii mult mai puternice la nivel local si prin exploatarea oportunitatilor de export in Orientul Mijlociu si Rusia.

Pentru mai multe informatii despre ORGACHIM accesati www.orgachim.bg