Bun venit in lumea culorilor! Bun venit in lumea Policolor!

O lume plina de culoare si energie, o lume dinamica, vibranta, stralucitoare, in care experienta si profesionalismul se traduc in capacitatea de a transfoma visele in realitate. O lume facuta pentru cei care stiu sa construiasca, pentru cei care stiu sa dea o noua viata caselor, sa vopseasca si sa redecoreze. Pentru cei care, prin munca lor, schimba ceva esential in viata celorlalti sau a lor, facand-o mai frumoasa.

Nimic nu se compara cu sentimentul pe care il ai intrand intr-o casa noua. Mirosul acela de curat, stralucirea culorilor, peretii fara umbra; Policolor ofera romanilor sentimentul acesta, de generatii.

De acum Policolor are o noua identitate. O identitate simpla, intensa, multicolora, menita sa exprime increderea in forta marii familii din care si dumneavoastra faceti parte. O familie a inginerilor imaginatiei, a celor care pun expertiza si profesionalismul lor in slujba inovatiei si a creativitatii.

Tocmai de aceea, simbolul comunicarii Policolor va fi, de acum incolo, un angrenaj multicolor, in care fiecare rotita conteaza si poate duce la implinirea unui vis. Precizia angrenajului simbolizeaza profesinalismul, dar si transferul de forta si energie catre toti cei care doresc sa faca parte din familia Policolor. Culorile inseamna creativitate, bucurie, vise implinite, adica exact ceea ce vopselele noastre aduc universului tau.

Sentimentul ca, o casa oarecare, devine… pur si simplu…. acasa.