Din nou pe raft! VINAROM - nume cu renume

Policolor relansează vopseaua lavabilă Vinarom, una dintre cele mai cunoscute mărci românești. Consecvent ideii sale de a revitaliza şi a promova tot ceea ce este „românesc, de calitate”, Policolor aduce produsului o formulă îmbunătățită și o etichetă nouă, dar îi păstrează versatilitatea care i-a creat notorietatea.

VINAROM este un ascendent de seamă al vopselelor lavabile moderne, produs Policolor utilizat pe scară largă în industria construcţiilor înca de la începutul anilor 1970, figurând de atunci cu aceeași denumire în normativele pentru executarea lucrărilor în construcţii.

Eficienţa dovedită de-a lungul anilor, dar şi răspandirea în piaţă la o scară foarte largă au facut ca marca înregistrată VINAROM să fie confundată cu produsul în sine.

Noul VINAROM garantează rezultate calitative și o aplicare ușoară, putând fi utilizat chiar și de către persoanele fără experiență în domeniu, deoarece oferă o peliculă netedă, fără aspect de “coajă de portocală”.

VINAROM este un produs ideal pentru renovarea și igienizarea rapidă a oricăror spații. Are o putere de acoperire de 10 m2/ l/ strat, asigurând un grad ridicat de alb. Notorietatea numelui, alături de munca depusă de specialiștii Policolor la îmbunătățirea produselor prin noi tehnologii la Standarde Europene, oferă garanția succesului. VINAROM este disponibil în varianta de 15L.