G.A.T.A. - disponibilă în magazine!

Cea mai noua vopsea lavabila de interior de la Policolor

G.A.T.A. este vopseaua lavabila de interior produsa de Policolor pentru a veni in intampinarea asteptarilor clientilor, rezultate din studiul de piata efectuat in perioada mai-iunie 2012.

Cu un excelent raport calitate- pret, vopseaua G.A.T.A. raspunde atat nevoilor, cat si posibilitatilor financiare ale clientilor, oferind performanta dorita chiar si de cei mai exigenti zugravi, la un pret mai mult decat accesibil.

Vopseaua G.A.T.A. are un grad ridicat de alb, un randament real de 10mp/l/strat si este foarte usor de aplicat, cu pensula sau rola, chiar si de catre persoanele mai putin experimentate. Este ideala pentru igienizarea rapida a oricarui spatiu.

G.A.T.A. este o vopsea rezistenta la ingalbenire, se usuca rapid la suprafata, in circa 30 minute, scurtand timpul de aplicare a stratului doi la circa 2-3 ore. Are o putere mare de acoperire. De regula, nu necesita mai mult de doua straturi pentru a asigura finisajul unei incaperi. Dupa aplicare, vopseaua G.A.T.A formeaza o pelicula neteda, fara aspect de “coaja de portocala”, daca se respecta regulile de pregatire a peretelui si de aplicare a vopselei.

Vopseaua G.A.T.A este disponibila in magazine in ambalaje de 15 litri. Pentru o identificare rapida, ambalajele au maner de metal si capac albastru. G.A.T.A este o garantie a succesului zugravilor amatori sau profesionisti!

GATA! Echipa Policolor va ureza Spor la zugravit!