Policolor a dat culoare Palatului Dacia-România, la cea de-a treia ediție Art Safari Bucharest

Policolor a susținut, pentru cel de-al doilea an consecutiv, proiectul Art Safari Bucharest - cea mai mare expoziție de artă contemporană din România și totodată singurul târg de artă internațională de la noi – organizat anul acesta în cinstea Centenarului Dada.

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 5-15 mai 2016 în Palatul Dacia-România (viitorul sediu al Pinacotecii București), din Centrul Vechi al Capitalei.

În calitate de sponsor, Policolor a pus anul acesta la dispoziția organizatorilor Art Safari aproximativ 3500 de kilograme de vopsea. Materialele folosite – vopsea lavabilă albă și nuanțată - au contribuit la transformarea întregului spațiu expozițional într-unul sincronizat din punct de vedere vizual cu acest important eveniment dedicat artei contemporane.

"Policolor își propune să susţină proiectele care promovează și încurajează ideea de comunitate, construită în jurul valorilor cultural-artistice autentice. Art Safari se înscrie în seria manifestărilor culturale care reușesc, în primul rând, să aducă arta mai aproape de români. Ne-am angajat să susținem, pentru al doilea an consecutiv evenimentul Art Safari Bucharest, tocmai din convingerea că prin caracterul său unic, acesta reușește să aducă oamenii și arta împreună, într-un spațiu inedit, pur românesc și într-un context urban-artistic exprimat la cel mai înalt nivel", a declarat Camelia Dragomirescu, Director Marketing Policolor.

Ediția Art Safari de anul acesta a reunit, sub aceeași cupolă, peste 7.000 de lucrări de artă din portofoliul a 20 de muzee din toată țara, 21 de colecții private, 5 colecții private neexpuse vreodată public, 60 de galerii din țară și din străinătate și 4 Universități de artă. Expoziția, găzduită de Palatul Dacia-România pe o suprafață de 4.800 mp, a fost vizitată, pe parcursul celor 10 zile, de aproximativ 20.000 de iubitori de artă.