Policolor deschide primul show-room din Cluj Napoca

Poziționat central, pe una dintre cele mai importante artere comerciale ale oraşului, Calea București nr. 15, magazinul Policolor din Cluj Napoca este cel de-al optulea show-room din rețeaua proprie pe care compania o dezvoltă la nivel național.

Spațiul de peste 100 metri pătrați, având grafica, design-ul şi conceptul unitar cu al celorlalte magazine din rețeaua națională, a beneficiat de o investiție de aproximativ 100.000 de euro. Clienţii Policolor vor găsi în noul show-room vopsele lavabile, emailuri şi lacuri pentru lemn din gamele SPOR, CasaBella, Vinarom, produse dedicate profesioniştilor marca DEKO Professional, produse industriale sau vopsele auto din gama KLAR Professional.

Alături de aceste game diversificate de produse, clienţii Policolor din Cluj Napoca vor beneficia de soluții creative și idei de design, de consultanță, sfaturi în materie de decorațiuni interioare, toate aceste servicii fiind oferite gratuit de echipa de specialiști ai show-room-ului.

”Municipiul Cluj Napoca este unanim recunoscut ca fiind unul dintre cele mai dinamice centre urbane și de business ale României, astfel că decizia de a deschide propriul show-room aici a fost una firească. Show-room-ul Policolor reprezintă spațiul unde clientul este ajutat de specialiștii noștri să ia cea mai bună decizie de cumpărare. Există o mare similitudine între valorile clujenilor și cele ale companiei noastre: calitate, excelenţă, inovaţie, responsabilitate, produse pentru toate palierele de preţ. Mai mult decât atât, ardelenii au fost mereu un exemplu de hărnicie și spirit practic, iar acesta a fost un argument în plus pentru a merge şi la ei acasă”, a declarat Alexandra Rusu, Director Marketing Policolor Arhitectural.

Show-room-ul Policolor din Cluj Napoca include toată paleta de lacuri și vopsele disponibilă și în celelalte magazine ale rețelei, la aceleași prețuri, iar ofertele promoționale și de discount vor fi identice cu cele la nivel de companie.

Pentru consumatorii care doresc să îşi personalizeze casa într-o anumită culoare, magazinul oferă posibilitatea de a alege din mii de nuanţe disponibile în colecţiile de culori Policolor.