Policolor își consolidează prezența în nordul României

Policolor, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de lacuri și vopsele din România, își consolidează prezența în nordul țării, prin inaugurarea primului show-room din municipiul Oradea.

Noul show-room, amplasat în centrul municipiului Oradea, pe Bd. Magheru nr. 11, consolidează poziția pe care cel mai longeviv brand românesc de pe piața de lacuri și vopsele o deține în zonă. Reţeaua proprie de magazine Policolor ajunge astfel la nouă unități, la nivel național.

Spațiul de peste 150 metri pătrați respectă liniile de design şi parametrii stabiliţi la nivel de companie pentru întreaga reţea. Astfel că, și în Oradea, consumatorii se vor putea bucura de produsele din portofoliul Policolor, la aceleași prețuri cu celelalte showroom-uri din țară.

Alături de gama diversificată de produse, clienţii Policolor din municipiul Oradea vor beneficia de soluții creative și idei de design, de consultanță și sfaturi în materie de decorațiuni interioare, oferite de echipa de specialiști ai show-room-ului.

”Show-room-ul deschis în municipiul Oradea este prima investiție la nivelul rețelei de magazine, inaugurată în 2015 și se înscrie în planurile noastre de a fi cât mai aproape de clienți. Echipa de consultanți din fiecare magazin Policolor beneficiază de un program de pregătire special, care ține cont de specificul și exigențele fiecărei piețe. Suntem convinși că serviciile de consultanță puse la dispoziție vor fi de un real folos clienților noștri, persoane dinamice, atente la detalii și soluții inovative, care analizează ofertele din perspectiva unui raport optim calitate-preț”, a declarat Alexandra Rusu, Director Marketing Policolor Arhitectural.

Oferta show-room-ului include vopsele lavabile, emailuri şi lacuri pentru lemn din gamele SPOR, CasaBella, Vinarom, tencuieli, sisteme de termoizolaţie şi produse dedicate profesioniştilor marca DEKO Professional, vopsele auto marca Policolor Automotive, iar ofertele promoționale și de discount vor fi identice cu cele la nivel de companie.

Magazin Policolor - Oradea Magazin Policolor - Oradea