Policolor inaugurează la Ploiești al zecelea magazin din rețeaua proprie

La aniversarea a 50 de ani de activitate, Policolor, producător român cu tradiție pe piața de lacuri și vopsele continuă investițiile în rețeaua proprie de retail unde clienții pot beneficia atât de game variate de vopsele, emailuri, sisteme de tratare și protecție a lemnului, pardoseli, tencuieli decorative sau vopsele pentru mașini, cât și de consultanță specializată și gratuită în alegerea celor mai bune soluții pentru amenajarea interioară și exterioară a locuințelor.

Compania a inaugurat săptămâna aceasta primul show-room în municipiul Ploiești, ajungând astfel la o rețea de zece magazine în cele mai importante centre comerciale și de afaceri din România, după o nouă investiție de aproximativ 100.000 de euro.

Noul show-room, care este amplasat pe una dintre principalele artere comerciale ale orașului, pe Bdul. Republicii nr. 114, dispune de o suprafață de 150 mp și este aliniat conceptului estetic și functional pe care compania l-a implementat în toate show-room-urile din țară, oferind astfel clienților produse și servicii de înaltă calitate într-un mediu plăcut și agreabil.

“Ploiești a reprezentat întotdeauna un obiectiv pentru Policolor. De aceea, decizia de a ne consolida prezența în piață prin deschiderea unui magazin propriu aici, a venit ca o reactie naturală. Vrem să fim cât mai aproape de clienții noștri și suntem convinși că, dincolo de raportul calitate-preț care contează la achiziția unui produs sau serviciu, la fel de important este și ajutorul dat pentru alegerea celei mai bune variante de achiziție. Mai mult, clienții magazinului Policolor vor avea și avantajul unor facilități precum plata în rate, transport gratuit, programe de fidelizare sau asistentă tehnică pe perioada implementării proiectului”, a declarat Alexandra Rusu, director de marketing Policolor Arhitectural.

Oferta show-room-ului include vopsele lavabile, emailuri, tencuieli şi solutii pentru protejarea si decorarea lemnului din gamele SPOR, CasaBella, Vinarom, sisteme de termoizolaţie şi produse dedicate profesioniştilor marca DEKO Professional, vopsele auto marca Policolor Automotive, iar ofertele promoționale și de discount vor fi identice cu cele la nivel de companie.