Policolor lansează SPOR MAX ONE, lavabila cu rezistenţă la peste 1.000 de cicluri de spălare

La împlinirea a 50 de ani de activitate, Policolor, producător român de lacuri şi vopsele, lansează SPOR Max One, realizat în baza unei formule inovative pentru gama de lavabile de interior.

SPOR Max One este o vopsea ultralavabilă de interior cu poliuretan, ingredient performant datorită căruia produsul capătă elasticitate deosebită, durabilitate şi rezistenţă sporită. După aplicare, vopseaua formează o peliculă hidrofobă, care o ajută să reziste cu succes la peste 1.000 de cicluri de spălare.

"Cu o rezistenţă deosebită la curăţări şi spălări, noua vopsea lavabilă SPOR Max One va cuceri consumatorii prin calităţile ei unice. Mai mult, poziţionată în gama premium, SPOR Max One va fi o surpriză plăcută în ceea ce priveşte raportul optim preţ / beneficii. Lansarea are o dublă semnificaţie pentru noi: mândria de a crea, în laboratoarele de cercetare-dezvoltare Policolor, un produs care inovează şi stabileşte noi aşteptări şi bucuria de a oferi clienţilor noştri acest produs în an aniversar”, a declarat Alexandra Rusu, director de marketing Policolor Arhitectural.

SPOR Max One poate fi folosit pentru protecţia şi decorarea spaţiilor interioare, fie că vorbim de locuinţe sau spaţii de birouri. Cu o putere de acoperire ridicată (14 mp/L/strat), SPOR Max One se aplică uşor, pe suprafeţe din beton, zidărie, tencuială sau plăci de gips carton. Vopseaua ultralavabilă SPOR Max One are o consistenţă cremoasă,care, odata aplicată pe perete, formează o peliculă elastică, permeabilă la vaporii de apă. Astfel, peretele respiră, eliminând pericolul formării condensului şi dezvoltarea culturilor de mucegai.

SPOR Max One este disponibil intr-un ambalaj atractiv, usor de manevrat, în reţeaua de magazine proprii Policolor din toata ţara, în reţelele de bricolaj şi în magazinele tradiţionale.

Policolor lansează SPOR MAX ONE, lavabila cu rezistenţă la peste 1.000 de cicluri de spălare