Policolor lansează un produs inovativ antimucegai - Polisept

POLISEPT este o soluție antimucegai foarte performantă, cu un amestec unic de substanțe active ce dezvoltă o triplă acțiune: curață sporii de mucegai, fungi, ciuperci, mușchi și alge de pe suprafețe interioare și exterioare, atacă în profunzime și inhibă dezvoltarea acestora pe termen lung și protejează atât structura peretelui, cât și sănătatea utilizatorului.

Rezultat al tehnologiei germane, testată în laboratoarele Troy, soluția antimucegai POLISEPT este un produs inovator.

Utilizarea POLISEPT este recomandată inclusiv în camera copilului și în dormitor, datorită compoziției chimice echilibrate și non-invazive.

Există peste 270 de specii de mucegaiuri care se pot dezvolta în locuinţe. Acestea sunt de multe ori responsabile pentru apariția de alergii, dureri de cap, dermatite, ochi roșii sau chiar depresie.

Formula POLISEPT a fost creată din dorința de a oferi o soluție eficientă, dar și sigură în lupta cu mucegaiul. Biocidul care stă la baza acestui produs pătrunde în profunzime și curăță și cele mai rezistente tipuri de mucegaiuri domestice. Lipsa clorului din compoziție face ca produsul să fie ideal pentru cei care suferă de sensibilitate chimică. POLISEPT elimină mirosurile neplăcute, este inodor și protejează culoarea suprafețelor pe care se aplică (acestea nu se decolorează nici după mai multe aplicări), spre deosebire de marea majoritate a produselor similare.

“Lansăm astăzi un produs inovator, a cărui formulă a fost testată în laboratoarele Troy din Germania, din dorința de a obține o soluție foarte sigură pentru săntătea consumatorilor. Oferim mai mult decat un mijloc de eliminare a mucegaiului nedorit, oferim siguranță în ceea ce privește sănătatea familiei – POLISEPT poate fi utilizat inclusiv în camera copilului sau în dormitor datorită compoziției chimice echilibrate și non-invazive” a declarat Marius Văcăroiu.

Produsul se poate utiliza pe suprafețe din beton, piatră naturală, pereți vopsiți, tencuială, zidărie din cărămidă, BCA, rigips, având o putere de acoperire de 10-20 m2/litru. POLISEPT este disponibil în varianta de 500 ml, în ambalaj cu pulverizator și dispozitiv de siguranță pentru copii, la un preț de raft de 10,5 lei.