Policolor s-a implicat în campania ”Violența nu este fresh”

De 1 iunie, Policolor a susținut proiectul ”Violența nu este fresh”, parte a campaniei de conștientizare a siguranței și securității urbane desfașurată de către Serviciul de Analiză și Prevenire a Criminalității, din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Poliția Locală a Sectorului 5 și organizația neguvernamentală Gandirefresh România.

De Ziua Internațională a Copilului, pe platoul din fața Universității Naționale de Apărare ”Carol I”, reprezentanții Gandirefresh România au invitat elevi cu vârste diferite de la mai multe școli din sectorul 1 al Capitalei, pentru a da ”culoare” siguranței urbane.

Pe o pânză de peste 300 de metri, cunoscutul grafician Viorel Baciu a creionat numeroase mesaje și imagini strâns legate de tema aleasă pentru 2014: “Violența nu este fresh”, iar cu ajutorul materialelor Policolor, cei peste 100 de elevi ai Școlii speciale de Surzi nr. 1 din București au enumerat pericolele pe care le poate întâlni un copil în drumul său către școală.

Pe parcursul întregii zile, copiii prezenți la eveniment au avut posibilitatea de a vizita și standuri de informare amenajate de mai multe structuri din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, printre care Serviciul Criminalistic, Serviciul Ordine Publică, Biroul Pirotehnic, Brigada Rutieră, Serviciul Poliție Canina, Serviciul de Analiză și Prevenire a Criminalității.

De asemenea, pe scena amenajată de Primăria Sectorului 5 a fost organizat un spectacol susținut de elevi ai liceelor și cluburilor școlare din București.