Te ajută CasaBella! – extra calitate şi extra cantitate!

În an aniversar, Policolor, companie cu tradiție în piața de lacuri și vopsele din România, lansează o nouă promoție: vopseaua CasaBella, unul dintre cele mai populare produse din portofoliu vine cu o dublă surpriză pentru consumatori: Extra - cantitate și Extra - acoperire.

”Pentru că anul acesta Policolor împlinește 50 de ani, am decis să sărbătorim aducând în faţa clienţilor o surpriză dublă de la CasabBella: extracalitate & extracantitate. Noua formulă permite o acoperire a suprafeţei cu până la 30% mai mare , vopseaua este mai consistentă şi are o textură mătăsoasă, păstrând astfel beneficul unic al acestei vopsele. Pentru ca toţi clienţii să se bucure de această promoţie la fiecare găleată, indiferent de mărimea ei, vor primi extra-cantitate cadou”, a declarat Florin Stoleriu, Business Unit Manager Policolor Arhitectural. Pentru că fiecare casă are nevoile ei, CasaBella are soluţie pentru toate acestea: fie pentru împrospătarea tavanului din bucătărie, fie pentru un perete sau chiar pentru un apartament. De aceea fiecare cumpărător îşi va alege găleata de marime potrivită, iar Casabella îi oferă şi un cadou. În perioada promoției, lunile martie – aprilie, CasaBella este disponibilă în următoarele ambalaje: 2,5 l +0,5 l cadou, 4 l+1 l cadou, 8,5 l+1,5 l cadou și 15 l+2 l cadou.

Promoția CasaBella este disponibilă în toată rețeaua de magazine proprii Policolor, rețele de bricolaj și magazinele partenere.

”A veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor este una dintre cele mai importante misiuni pe care compania noastră și-a asumat-o. Decizia de a oferi clienţilor această promoţie a venit natural, în urma efectuării unor studii de piaţă referitoare la preferințele consumatorilor. Am ales perioada martie-aprilie pentru că, așa cum știm cu toții, perioada de dinaintea Paștelui este cunoscută ca perioada curățeniei de primăvară. Astfel oferim la pachet un produs în cantitate mai mare și cu eficiență mai bună. Pe scurt: extra cantitate și extra calitate”, a spus Alexandra Rusu, director de marketing Policolor Arhitectural.

Lansată în 2004, gama de produse CasaBella a fost dezvoltată constant, astfel că în prezent include vopsea lavabilă de interior, de exterior, amorsă și email. Cu un raport foarte bun calitat-preț, CasaBella este percepută ca fiind vopseaua potrivită pentru transformarea locuinței dintr-o casă într-un adevărat cămin.

Vopseaua lavabilă de interior CasaBella este o vopsea cu putere mare de acoperire, textură fină, rezistentă la murdărie, de un alb intens. Vopseaua se aplică folosind pensula sau rola și se usucă în aproximativ 2 ore.

Promotie CasaBella